HP:n kannettavat tietokoneet - BIOSin (Basic Input Output System) päivittäminen

Tämä asiakirja koskee HP:n ja Compaqin kannettavia tietokoneita.
Lataa ja asenna tietokoneen BIOS-päivitykset. Tätä prosessia kutsutaan myös BIOSin flash-päivitykseksi.
BIOS tulee päivittää vain seuraavissa tapauksissa:
  • Saatavilla oleva BIOS-päivitys ratkaisee tietyn ongelman tai parantaa tietokoneen suorituskykyä.
  • Nykyinen BIOS ei tue laitteistokomponenttia tai Windows-päivitystä.
  • HP:n tuki suosittelee tietyn BIOS-päivityksen asentamista.
Yritystietokoneiden tapauksessa yrityksesi IT-osasto tai paikallinen IT-palvelu saattaa hallinnoida BIOS-asetuksia. Tarkista tämä, jos et pääse BIOS-asetuksiin tai pysty asentamaan päivityksiä.
  varoitus:
Asenna ainostaan HP:n BIOS-päivityksiä. BIOSin asentamisen virheellisesti voi estää tietokoneen käynnistämisen tai palautuksen. Jos tietokonetta hallinnoi IT-palvelu, kysy heiltä, miten päivitys tapahtuu.