• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP-kannettavat - Miten löydän tuotteen malli- tai sarjanumeron?

Tämä asiakirja koskee HP:n kannettavia tietokoneita.
Etsi kannettavan tietokoneesi mallinimi, tuotenumero ja sarjanumero, joiden avulla palvelu ja tuki tunnistavat tietokoneesi.
  • Tuote- tai mallinimi: Tämä nimi löytyy joko näytön kehyksestä tai läheltä näppäimistöä ja osoittaa kannettavan tietokoneen mallin sarjassa, johon tuotteesi kuuluu. Sarjassa saattaa olla satoja eri tuotekokoonpanoja. Tämä nimi on tavallisesti liian laaja HP:n asiakastuen resurssien käyttämiseksi omaa kannettavaa tietokonettasi varten.
  • Tuote- tai mallinumero:: Osoittaa version, komponentit ja ominaisuudet, jotka on määritetty kannettavan tietokoneesi mallille tuotesarjassa. Käytä tätä numeroa, kun lataat ohjaimia, etsit tukiasiakirjoja tai asioit HP:n asiakastuen edustajan kanssa.
  • Sarjanumero: Yksilöivä tunnistenumero, joka on määritetty jokaiselle HP-tuotteelle. Tämä numero tarvitaan yleensä kannettavan tietokoneen huoltoa varten tai kun määritetään takuun tila tai asioidaan HP:n asiakastuen edustajan kanssa.
Etsi tuote- ja sarjanumero käyttämällä yhtä seuraavista menetelmistä. Jos tietokone tai Windows ei käynnisty, käytä tuotteen tunnistetarraa.

Videoesittely