• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP-kannettavat - Miten löydän tuotteen malli-, sarjan- tai tuotenumeron?

Tämä asiakirja koskee HP:n kannettavien tietokoneiden malli- ja tuotenumeron hakua.
HP-kannettavan mallinimi näkyy näppäimistön tai näytön läheisyydessä, mutta nimi tai numero ei aina riitä oikeanlaisen tuen hankkimiseen tietokonettasi varten. Tällaisia nimiä tai numeroita käytetään monesti useille toisiaan ulkoisesti muistuttaville kannettaville tietokoneille, joissa on kuitenkin toisistaan poikkeavat toiminnot ja osat. Esimerkiksi G62-kannettavasta HP on valmistanut yli sata eri mallia eri kokoonpanoissa, esimerkiksi mallit G62-340-US ja G62-465DX.
Tässä asiakirjassa kerrotaan, kuinka löydät tuotenumeron, joka vastaa HP-kannettavaasi tarkasti. Käyttämällä tuotenumeroa (jota kutsutaan myös mallinumeroksi) voit ladata ohjaimia, etsiä hyödyllisiä asiakirjoja ja saada apua verkkotuesta.
  huomautus:
Asiakirjan avulla voit etsiä lisäksi sarjanumeron, joka sijaitsee aina tuotenumeron läheisyydessä.
Käytä yhtä seuraavista vaihtoehdoista löytääksesi malli- tai tuotenumeron, sarjanumeron ja muita tietokoneesi kannalta tärkeitä tietoja.