HP:n kannettavat tietokoneet - Miten löydän tuotenimen tai -numeron?

Tämä asiakirja koskee HP:n kannettavia tietokoneita.
Tuotenimen ja -numeron avulla voit etsiä sopivan huollon ja tuen.
  • Tuotenimi (mallinumero): Tunnista, mihin sarjaan kannettava tietokoneesi kuuluu. Esimerkki: HP Spectre Folio – 13-ak0001na. Saatat tarvita tarkempia tietoja saadaksesi tukea tuotteellesi.
  • Tuotenumero (SKU, osanumero): Käyttämällä tätä numeroa voit ladata oikeat ohjaimet tai löydät tukiasiakirjat. Esimerkki: 5ES85EA tai 5ES85EA#ABA.
  • Sarjanumero: Tämä määrittää HP-tuotteesi tarkasti. Tämä numero tarvitaan kannettavan tietokoneen huoltoa varten tai kun määritetään takuun tila tai asioidaan HP:n asiakastuen kanssa. Ohjeet sarjanumeron löytämiseen ovat kohdassa HP PCs, Printers - Finding the Serial Number (HP:n tietokoneet ja tulostimet – Sarjanumeron löytäminen).
Löydät tuotenimen ja mallinumeron jollakin seuraavista menetelmistä. Jos tietokone tai Windows ei käynnisty, etsi tiedot tuotteesta.