• Palaute

HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Ohjauspaneelin ilmoitukset

Kosketusnäytön tilarivi ilmoittaa laitteen mahdollisista ongelmista.
Virheet: Jos laitteessa on virhe, näyttöön tulee virheen kuvausilmoitus. Kuvaus sisältää myös ongelman ratkaisuohjeen. Virhepainike () näkyy tilarivillä, kunnes ongelma on ratkaistu.
Varoitukset: Varoituspainike () on näkyvissä, kun laitteessa on ongelma, mutta laitteen käyttöä voi jatkaa. Kosketa painiketta, jotta näyttöön tulee ongelman kuvaus. Kuvaus sisältää myös ongelman ratkaisuohjeen.
Jos et pysty ratkaisemaan virhe- tai varoitusilmoitusten ilmoittamia ongelmia, ota yhteys järjestelmänvalvojaan.