HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Alkutila-valikko

Alkutila-valikko
Valikon vaihtoehto
Arvot
Kuvaus
Tyhjennä paikallinen osoitekirja
Tällä toiminnolla voit tyhjentää kaikki osoitteet laitteeseen tallennetuista osoitekirjoista.
huomautus:
Kansioihin tai verkkoon tallennettuja osoitteita ei poisteta.
Tyhjennä faksitoimintaloki
Tällä toiminnolla voit tyhjentää kaikki tapahtumat faksitoimintalokista.
Palauta tietoliikenteen tehdasasetus
Tällä asetuksella voit palauttaa Alkuasetukset-valikon puhelinfaksiasetusten oletukset.
Palauta tehdasasetukset
Tällä toiminnolla voit palauttaa kaikkien hallintavalikon asetusten oletukset.
Poista omat tiedot
Nopea poisto
Tällä toiminnolla voit poistaa tiedot yhdellä pyyhkäisyllä. Toiminto korvaa muistissa olevat tiedot, mutta tiedot voidaan ehkä palauttaa myöhemmin.
Toiminnon suorittaminen saattaa kestää muutaman tunnin. Laitetta ei voi käyttää toiminnon aikana.
Siistivä poisto
Tällä toiminnolla voit tyhjentää laitteen kiintolevyn Yhdysvaltain puolustusministeriön suojausstandardien mukaisesti. Toiminnossa on kolme pyyhkäisyä, joten vanhoja tietoja ei voi palauttaa myöhemmin.
Tätä toimintoa kannattaa käyttää ennen laitteen myymistä tai palauttamista päivitettäväksi. Irrota verkkokaapeli, jotta myös tiedot verkosta poistetaan.
Toiminnon suorittaminen saattaa kestää yön yli tai kokonaisen vuorokauden. Laitetta ei voi käyttää toiminnon aikana.