HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - AutoSend-määritys

AutoSend-toiminnolla voit lähettää laitteen kokoonpano- ja tarvikkeiden käyttötietoja sähköpostikohdeluettelon kohteisiin. Tällä toiminnolla voit lisäksi lähettää laitteen tietoja suoraan HP:lle, jos käytössä on aktiivinen huoltosopimus HP:n kanssa.
  1. Avaa sulautettu Web-palvelin.
  2. Valitse Asetukset-välilehti.
  3. Valitse näytön vasemman reunan valikosta Ilmoituspalvelin. Varmista, että Ota lähtevä sähköposti käyttöön -valintaruutu on valittu ja SMTP-palvelin on määritetty.
  4. Valitse näytön vasemman reunan valikosta AutoSend.
  5. Valitse Ota käyttöön AutoSend.
  6. Valitse, miten usein laitteen tietoja lähetetään. Jos haluat lähettää tietoja esimerkiksi joka toinen päivä, kirjoita Väli-kenttään 2 ja valitse päivää.
  7. Kirjoita Sähköpostikohteet-kenttään enintään 20 sähköpostiosoitetta, joihin tiedot lähetetään. Erota osoitteet toisistaan puolipisteellä tai pilkulla.
  8. Valitse Testaa ja varmista, että tiedot ovat saapuneet kaikkiin sähköpostiosoitteisiin.
  9. Valitsemalla Lähetä HP:lle voit lähettää laitteen tiedot suoraan HP:lle määritetyin väliajoin. Tämä auttaa HP:tä kehittämään laitetta. Saat lisätietoja valitsemalla linkin Hewlett-Packardin online-tietosuojailmoitus.
  10. Tallenna asetukset valitsemalla Käytä.