• Información

Conéctese con el soporte de HP de manera más rápida, administre todos sus dispositivos en un solo lugar, vea la información de garantía y más. Más información

hp-concentra-wrapper-portlet

Acciones
Cargando...

HP Printers - HP Drivers from Apple Software Update Are No Longer Available

Apple no longer provides HP print drivers through Apple Software Update (ASU).
You can find print drivers from HP through HP Software and Driver Downloads. Your printer might also support Apple AirPrint. Go to Printing with Apple AirPrint for more information.