SUPPORT COMMUNICATION- PRODUCT CHANGE NOTIFICATION

Identifiant du document: c03827760

Version: 1

Stations de travail HP série Z - HP met à jour le BIOS vidéo pour les cartes graphiques NVIDIA K2000

Date de publication : 05-Jul-2013

Dernière mise à jour : 09-Jul-2013

DETAILS OF CHANGE
Depuis le 1 juil. 13, HP fournit une mise à jour du BIOS vidéo pour la carte graphique NVIDIA K2000.
La modification suivante est effectuée sur la carte graphique :
  • Mise à jour du BIOS vidéo vers la version 80.07.9B.00.07.
  • Ajout de source de mémoire de matrice alternative Hynix A.

sourceInformation

VERSION DE COMPOSANT
700103-001
MOTIF DE CHANGEMENT
Cette mise à jour améliore la garantie de fourniture en ajoutant une autre source de mémoire.
IMPACT DE CHANGEMENT
Cela n'a aucun impact sur le système. Il n'est pas nécessaire de modifier le système ou les pilotes, car le pilote d'origine reconnaît toujours les cartes vidéo avec le micrologiciel mis à jour.
Composants affectés:
Cartes graphiques NVIDIA K2000

HISTORIQUE DE RÉVISION : Version 1

DATE OF CHANGE

date d'effet : 01-Jul-2013

Hardware platforms affected : HP Z220 Convertible Minitower Workstation, HP Z420 Workstation, HP Z620 Workstation, HP Z820 Workstation

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Chargement...
Pays : Afrique