Identifiant du document: c03753642

Version: 1

Ordinateurs portables HP EliteBook et ProBook - Les modules WWAN sont déconnectés lorsque vous effectuez une connexion à large bande par le biais d'un VPN

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 02-May-2013

Dernière mise à jour : 10-May-2013

DESCRIPTION
La connexion à large bande est perdue lors de l'utilisation d'un VPN (réseau privé virtuel). Ceci survient uniquement avec les modules WWAN Ericsson F5521 (HP hs2340) ou F5321 (HP hs2350).

PORTÉE
Ordinateur portable HP EliteBook 2170p
Ordinateur portable HP EliteBook 2560p
Ordinateur portable HP EliteBook 2560p
Ordinateur portable HP EliteBook 2570p
Ordinateur portable HP EliteBook 2570p
Ordinateur portable HP EliteBook 8460p
Station de travail mobile HP EliteBook 8460w
Station de travail mobile HP EliteBook 8460w
Ordinateur portable HP EliteBook 8470p
Ordinateur portable HP EliteBook 8560p
Station de travail mobile HP EliteBook 8560w
Ordinateur portable HP EliteBook 8570p
Station de travail mobile HP EliteBook 8570w
Station de travail mobile HP EliteBook 8760w
Station de travail mobile HP EliteBook 8760w
Station de travail mobile HP EliteBook 8760w
Station de travail mobile HP EliteBook 8770w
Ordinateur HP EliteBook Folio 9470m
Ordinateur portable HP ProBook 6460b
Ordinateur portable HP ProBook 6465b
Ordinateur portable HP ProBook 6470b
Ordinateur portable HP ProBook 6560b
Ordinateur portable HP ProBook 6565b
Ordinateur portable HP ProBook 6570b
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, téléchargez et installez les SoftPaq suivants :
Description du SoftPaq</Z1>
Notes de publication
Télécharger le SoftPaq
Pilotes large bande mobiles Ericsson
Version : 7.2.4.1
Révision : A

Remarque :
Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Vérifiez s'il existe une version plus récente à l'adresse http://www.hp.com/.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2170p Notebook PC, HP EliteBook 2560p Notebook PC, HP EliteBook 2570p Notebook PC, HP EliteBook 8460p Notebook PC, HP EliteBook 8460w Mobile Workstation, HP EliteBook 8470p Notebook PC, HP EliteBook 8560p Notebook PC, HP EliteBook 8560w Mobile Workstation, HP EliteBook 8570p Notebook PC, HP EliteBook 8570w Mobile Workstation, HP EliteBook 8760w Mobile Workstation, HP EliteBook 8770w Mobile Workstation, HP EliteBook Folio 9470m Notebook PC, HP ProBook 6460b Notebook PC, HP ProBook 6465b Notebook PC, HP ProBook 6470b Notebook PC, HP ProBook 6560b Notebook PC, HP ProBook 6565b Notebook PC, HP ProBook 6570b Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit) Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit) Microsoft Windows 7 Starter (32-bit) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA03732269

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.