SUPPORT COMMUNICATION- AVERTISSEMENT CLIENT

Identifiant du document: c03482444

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Avec le SoftPaq QuickLaunch, la configuration du clavier change (le clavier japonais devient anglais)

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 07-Sep-2012

Dernière mise à jour : 14-Sep-2012

DESCRIPTION
Après l'installation de sp49104.exe (QuickLaunch Bar v6.50.17.1) sous Microsoft Windows XP, le clavier japonais physique à 106 touches devient un clavier anglais à 101/102 touches.

PORTÉE
Station de travail mobile HP EliteBook 8730w
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, procédez comme suit :
1. Ouvrez un nouveau document dans le Bloc-notes, puis copiez et collez le texte suivant dans ce document :
Windows Registry Editor Version 5,00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\i8042prt\Parameters]
"LayerDriver JPN"="kbd106.dll"
"LayerDriver KOR"="kbd101a.dll"
"OverrideKeyboardType"=dword:00000007
"OverrideKeyboardSubtype"=dword:00000002
"OverrideKeyboardIdentifier"="PCAT_106KEY"
2. Enregistrez le fichier sous le nom keyboard.reg. N'utilisez pas l'extension .txt par défaut.
3. Double-cliquez sur le fichier keyboard.reg pour écrire son contenu dans le registre Windows.
4. Redémarrez l'ordinateur portable. La configuration du clavier japonais est alors restaurée.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8730w Mobile Workstation

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows XP Professional Edition

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA03466332

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.