SUPPORT COMMUNICATION- AVERTISSEMENT CLIENT

Identifiant du document: c03079019

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Echec du déploiement de l'image avec PXE en raison de l'absence des pilotes de périphérique

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 04-Nov-2011

Dernière mise à jour : 18-Nov-2011

DESCRIPTION
Lors du déploiement d'une image avec l'environnement d'exécution de pré-démarrage (PXE) de Microsoft, l'ordinateur portable cible n'est pas reconnu en raison de l'absence de pilotes de périphérique. Par conséquent, l'image ne peut pas être déployée.

PORTÉE
Ordinateur portable HP ProBook 6560b
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, injectez les pilotes de périphérique manquants dans l'image .WIM WinPE.
  1. Ouvrez une fenêtre de ligne de commande.
  2. Entrez les commandes suivantes :
    DISM.exe /Mount-Wim /WimFile:C:\winpe3c\ISO\sources\boot.wim /index:1 /MountDir:C:\winpe3c\mount
    Dism /image:C:\winpe3c\mount /Add-Driver /driver:C:\NIC\IntelNIC\WIN7x32\E1K6232.INF
    DISM.exe /unmount-Wim /MountDir:C:\winpe3c\mount /Commit
Pour ajouter d'autres pilotes à l'image WinPE, modifiez la deuxième commande en conséquence.

Hardware platforms affected : HP ProBook 6560b Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA03062469

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.