SUPPORT COMMUNICATION- AVERTISSEMENT CLIENT

Identifiant du document: c02962461

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Les fichiers d'aide et d'assistance Microsoft Office 2010 paraissent endommagés

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 10-Aug-2011

Dernière mise à jour : 22-Aug-2011

DESCRIPTION
Les fichiers d'aide et d'assistance Microsoft Office 2010 paraissent endommagés. Ce problème concerne certaines langues uniquement.

PORTÉE
Station de travail mobile HP EliteBook 8560w
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, procédez comme suit.
  1. Cliquez sur Accéder aux téléchargements de correctif et soumettre votre demande.
  2. Sélectionnez la case à cocher pour Microsoft Office 2010.
  3. Entrez votre adresse électronique et les informations requises pour obtenir le correctif. Le correctif vous est envoyé par courrier électronique.
  4. Enregistrez la pièce jointe depuis le message reçu sur l'ordinateur.
  5. Décompressez les fichiers et double-cliquez sur l'exécutable (.exe). Confirmer la réussite de l'installation.
  6. Relancer le fichier d'aide et vérifiez que son contenu se charge correctement.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8560w Mobile Workstation

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Starter (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02924356

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.