SUPPORT COMMUNICATION- AVERTISSEMENT CLIENT

Identifiant du document: c02962458

Version: 1

Ordinateurs portables HP - L'ordinateur portable cesse de répondre lorsqu'il est mis en mode Veille prolongée

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 10-Aug-2011

Dernière mise à jour : 22-Aug-2011

DESCRIPTION
L'ordinateur portable cesse de répondre lorsqu'il est mis en mode Veille prolongée.

PORTÉE
Ordinateurs portables Compaq Presario série CQ43-100
Ordinateurs portables Compaq Presario série CQ43-100
Ordinateurs portables Compaq Presario série CQ43-200
Ordinateurs portables Compaq Presario série CQ57-100
Ordinateurs portables Compaq Presario série CQ57-200
Ordinateurs portables HP série 2000-100
Ordinateurs portables HP série 2000-200
Ordinateur portable HP 430
Ordinateur portable HP 431
Ordinateur portable HP 630
Ordinateur portable HP 631
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, téléchargez et installez le SoftPaq suivant pour mettre à jour le BIOS.
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Mise à jour du BIOS système de l'ordinateur portable HP (processeurs Intel)
VERSION : F.18 RÉV : A
Remarque : Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Recherchez les mises à jour des pilotes et des logiciels pour votre ordinateur sur le site http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : Compaq Presario CQ43-100 Notebook PC series, Compaq Presario CQ43-200 Notebook PC series, Compaq Presario CQ57-100 Notebook PC series, Compaq Presario CQ57-200 Notebook PC series, HP 2000-100 Notebook PC series, HP 2000-200 Notebook PC series, HP 430 Notebook PC, HP 431 Notebook PC, HP 630 Notebook PC, HP 631 Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02918188

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.