SUPPORT COMMUNICATION- AVERTISSEMENT CLIENT

Identifiant du document: c02962443

Version: 1

Ordinateurs portables HP - L'ordinateur portable prend beaucoup de temps pour s'éteindre ou fermer la session

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 10-Aug-2011

Dernière mise à jour : 22-Aug-2011

DESCRIPTION
L'ordinateur portable prend beaucoup de temps pour s'éteindre ou fermer la session, parfois jusqu'à trois minutes. Ce problème survient uniquement si l'option AutoLogon d'HP Logon Manager est activée. Si l'option AutoLogon est désactivée, ce problème ne survient pas.

PORTÉE
Client léger portable HP 4320t
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, téléchargez et installez le SoftPaq suivant pour mettre à jour le pilote de périphérique de cartes réseau sans fil Intel.
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Pilote et utilitaire WLAN Broadcom
VERSION : 5.100.82.86 Rév : A
Remarque : Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Recherchez les mises à jour des pilotes et des logiciels pour votre ordinateur sur le site http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP 4320t Mobile Thin Client

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02910464

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.