SUPPORT COMMUNICATION- AVERTISSEMENT CLIENT

Identifiant du document: c02962434

Version: 1

Ordinateurs portables HP - CyberLink PowerDVD n'est pas fourni avec l'image préinstallée

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 10-Aug-2011

Dernière mise à jour : 22-Aug-2011

DESCRIPTION
CyberLink PowerDVD 10 n'est pas préinstallé sur un ordinateur portable alors que cela devrait être le cas. En outre, le Gestionnaire de récupération HP (accessible par la touche F11 au démarrage) n'installe ni ne restaure CyberLink PowerDVD 10.
Ce problème peut survenir sur certains ordinateurs portables vendus au Japon et non équipés de lecteurs Blu-ray.

PORTÉE
Ordinateur portable de loisirs HP Pavilion série dv6-6000
Ordinateur portable de loisirs HP Pavilion série dv7-6000
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, téléchargez et installez le SoftPaq suivant pour installer CyberLink PowerDVD 10.
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
CyberLink PowerDVD 10 (2D/3D)
VERSION : 10.0.0.3.2815
Remarque : Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Recherchez les mises à jour des pilotes et des logiciels pour votre ordinateur sur le site http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP Pavilion dv6-6000 Entertainment Notebook PC series, HP Pavilion dv7-6000 Entertainment Notebook PC series

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02905893

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.