• Information

Connectez-vous au site de support HP, gérez tous vos appareils en un seul endroit, affichez les informations de garantie et plus encore. En savoir plus

hp-concentra-wrapper-portlet

Actions
Loading...

SUPPORT COMMUNICATION- ADVISORY CLIENT

Identifiant du document: c02864322

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Le lecteur Smart Card Ricoh ne fonctionne plus après avoir installé Linux

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 07-Jun-2011

Dernière mise à jour : 07-Jun-2011

DESCRIPTION
Le lecteur Smart Card Ricoh ne fonctionne plus après avoir remplacé le système d'exploitation par défaut par n'importe quelle version du système d'exploitation Linux.

PORTÉE
Station de travail mobile HP EliteBook 8540w
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, un pilote du périphérique doit être écrit et installé pour le système d'exploitation Linux spécifique. Contactez l'assistance HP et demandez le SDK de lecteur Smart Card Ricoh ou demandez comment obtenir un pilote de lecteur Smart Card Ricoh pour un système d'exploitation Linux spécifique.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8540w Mobile Workstation

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02815795

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.