• Information

Connectez-vous au site de support HP, gérez tous vos appareils en un seul endroit, affichez les informations de garantie et plus encore. En savoir plus

hp-concentra-wrapper-portlet

Actions
Loading...

SUPPORT COMMUNICATION- ADVISORY CLIENT

Identifiant du document: c02864320

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Le lecteur optique externe arrête de fonctionner lors de la gravure d'un disque via la station d'accueil USB

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 07-Jun-2011

Dernière mise à jour : 07-Jun-2011

DESCRIPTION
Le lecteur optique (ODD) externe échoue pendant près de cinq secondes après avoir commencé à graver ou à effacer un disque. Un message d'erreur s'affichera également lors de la gravure du disque avec le lecteur optique connecté à l'ordinateur portable via une station d'accueil USB. Ce problème ne se produit pas si le lecteur optique est directement connecté à l'ordinateur portable.

PORTÉE
Ordinateur portable HP ProBook 4230s
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, connectez un adaptateur d'alimentation USB au lecteur optique externe.

Hardware platforms affected : HP ProBook 4230s Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02791555

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.