SUPPORT COMMUNICATION- ADVISORY CLIENT

Identifiant du document: c02860931

Version: 1

Avis : Stations de travail HP Z200 - Evénement ID 5038 enregistré après l'installation de WinDVD8.

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 03-Jun-2011

Dernière mise à jour : 08-Aug-2011

DESCRIPTION
Stations de travail HP Z200 - Evénement ID 5038 enregistré après l'installation de WinDVD8.
Symptômes :
Les utilisateurs peuvent voir apparaître l'événement ID 5038 dans le journal de sécurité après avoir installé WinDVD 8. Cet événement est enregistré comme "Information".

PORTÉE
Les informations de ce document s'appliquent aux systèmes répertoriés et configurés comme suit :
Systèmes :
  • Station de travail d'ordinateur HP Z200 à faible encombrement
  • Station de travail HP Z200
Systèmes d'exploitation :
  • Microsoft Windows 7 Edition Entreprise (32 bits)
RÉSOLUTION
Cette entrée dans le journal de sécurité est donnée à titre informatif uniquement et il n'y a pas d'impact sur le système ou la fonctionnalité de WinDVD 8.

Hardware platforms affected : HP Z200 Small Form Factor Workstation, HP Z200 Workstation

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02752430

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.