SUPPORT COMMUNICATION- NOTIFICATION DE MODIFICATION DE PRODUIT

Identifiant du document: c02828348

Version: 1

Ordinateurs portables HP Compaq 6730b et HP Compaq 6530b - Mise à jour du BIOS système vers la version F.11

Date de publication : 06-May-2011

Dernière mise à jour : 08-Aug-2011

DETAILS OF CHANGE
  • Prise en charge ajoutée du système d'exploitation Microsoft Windows 7.
  • Corrigé un problème dans lequel le champ Type 1 de la table SMBIOS n'indiquait pas la fonction de réveil à distance.
  • Ajouté le numéro de série au champ Type 2 dans la table SMBIOS. Cela permet aux clients d'utiliser des utilitaires qui cherchent le numéro de série à cet emplacement.

MOTIF DE CHANGEMENT
Pour implémenter les modifications répertoriées dans "Détails des modifications".
IMPACT DE CHANGEMENT
Non critique
Composants affectés:
Ordinateurs portables HP Compaq 6730b et HP Compaq 6530b

DATE OF CHANGE

date d'effet : 25-Sep-2009

Hardware platforms affected : HP Compaq 6530b Notebook PC, HP Compaq 6730b Notebook PC

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.