Identifiant du document: c02708359

Version: 1

PC tablette HP EliteBook 2740p - Le pointeur de la souris se comporte de façon erratique lorsqu'une tension est appliquée à l'UC

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 29-Jan-2011

Dernière mise à jour : 21-Mar-2014

DESCRIPTION
Le pointeur de la souris se comporte de façon erratique et se place automatiquement dans la partie supérieure droite de l'écran lorsqu'une tension trop forte est appliquée à l'UC.

PORTÉE
PC tablette HP EliteBook 2740p
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, téléchargez et installez la mise à niveau du micrologiciel de stylo numériseur Wacom.
Description de la mise à jour Softpaq
Informations
Téléchargement
VERSION de la mise à jour du micrologiciel Wacom Erratic Pen : 35D_0F0E/35D_0C6F REV : A
Remarque :
Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Recherchez les mises à jour des pilotes et des logiciels pour votre ordinateur sur le site http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2740p Tablet PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Professional (32-bit) (deleted)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02635852

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.