• Information
    Avez-vous besoin d'aide avec Windows 11 ?

Vérifiez les informations sur la compatibilité, la mise à niveau et les correctifs disponibles auprès de HP et de Microsoft. Centre d'assistance Windows 11

Information
    Apprenez comment mettre à niveau vers Windows 11

Manuel de mise à niveau de Windows 11

Information

Problèmes de son ou de l’audio ? Essayez notre outil automatisé, HP Audio check!

• Avis

hp-concentra-wrapper-portlet

Actions
Loading...

Loading Paper and Envelopes for the HP LaserJet Pro CP1525n and CP1525nw Color Printers

Introduction

This document describes how to load paper and envelopes into the product. Use tray 1 to print a single sheet of paper or an envelope. Use tray 2 to print up to 10 envelopes, or up to 150 sheets of paper.