Identifiant du document: c02279258

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Mappage incorrect des touches dans Windows XP

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 06-Jul-2010

Dernière mise à jour : 17-Jul-2010

DESCRIPTION
La saisie sur le clavier génère des caractères incorrects en cas d'utilisation d'une image Windows XP japonaise.

PORTÉE
Ordinateur portable Compaq 510
Ordinateur portable Compaq 511
Ordinateur portable Compaq 610
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, procédez comme suit.
  1. Cliquez sur Démarrer, puis sur Panneau de configuration et sur Ajout/Suppression de programmes. Sélectionnez HP Quick Launch Buttons et cliquez sur Supprimer.
  2. Redémarrez l'ordinateur portable.
  3. Cliquez sur Démarrer, Programmes et lancez la Configuration du logiciel HP.
  4. Sélectionnez Pilotes d'activation du matériel.
  5. Sélectionnez uniquement Quick Launch Buttons, puis cliquez sur Installer.
  6. Redémarrez l'ordinateur portable une fois l'installation terminée.

Hardware platforms affected : Compaq 510 Notebook PC, Compaq 511 Notebook PC, Compaq 610 Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows XP

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02255175

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.