• Información

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

ID de documento: c06215965

Versión: 1

Estación de trabajo móvil ZBook 15 G5, 17 G5 - La BIOS informa que tiene una memoria de 2400 MHz

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 17-Jan-2019

Última actualización : 22-Jan-2019

DESCRIPTION
En las estaciones de trabajo móviles ZBook 15 G5 y 17 G5 la BIOS informa que tiene una memoria de 2400 MHz cuando se instalan módulos de 2666 MHz.

ÁMBITO
Sistemas:
  • Estación de trabajo móvil HP ZBook 15 G5
  • Estación de trabajo móvil HP ZBook 17 G5
RESOLUCIÓN
El conjunto de chips del procesador Intel de 8 ª generación está diseñado para soportar un ancho de banda de memoria de 2400 MHz en sistemas con:
  • Procesadores Intel H de 8 ª generación
  • 2 DIMM por diseño de canal
Los diseños de las ZBook 15 G5 y 17 G5 utilizan procesadores H y 2 canales de memoria con 2 DIMM por canal para permitir configuraciones de memoria máximas más grandes.
La BIOS detecta el ancho de banda en uso y no el ancho de banda de los módulos de memoria instalados.

Hardware platforms affected : HP ZBook 15 G5 Mobile Workstation, HP ZBook 17 G5 Mobile Workstation

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA06211627

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Ecuador