ID de documento: c06091402

Versión: 1

Aviso: Thin Clients HP - La ficha Superposición de HP Write Manager muestra una lista de caché vacía

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 18-Jul-2018

Última actualización : 20-Jul-2018

DESCRIPTION
No hay contenido de superposición al abrir la ficha Superposición en la configuración de HP Unified Write Filter (UWF) en HP Write Manager.
No hay contenido en la ficha Superposición
Esto puede ocurrir con las imágenes de recuperación. El problema no ocurre con la imagen de fábrica de HP.

ÁMBITO
La información incluida en este documento hace referencia a:
Sistemas:
  • Thin Client móvil HP mt21
  • Thin Client móvil HP mt43
  • Thin Client móvil HP mt44
  • Thin Client HP t430
  • Thin Client Flexible HP t520
  • Thin Client Flexible HP t620
  • Thin Client Flexible HP t620 PLUS
  • Thin Client HP t628
  • Thin Client HP t630
  • Thin Client HP t730
Sistemas operativos:
  • Microsoft Windows Embedded Standard 7 (WES 7P)
  • Microsoft Windows Embedded Standard 7 (WES 7E)
  • Microsoft Windows 10 RS1 (Versión 1607)
RESOLUCIÓN
Siga estos pasos para solucionar el problema:
  1. Desactive el filtro de escritura.
  2. Abra una ventana de Administrator CMD.
  3. rmdir “c:\users\all users”
  4. mklink /d “c:\users\all users” c:\programdata
  5. rmdir “c:\users\default user”
  6. mklink /j “c:\users\default user” c:\users\default
  7. Vuelva a habilitar el reinicio de filtro de escritura.

Hardware platforms affected : HP mt21 Mobile Thin Client, HP mt21 Mobile Thin Client series, HP mt43 Mobile Thin Client, HP mt43 Mobile Thin Client, HP mt43 Mobile Thin Client (ENERGY STAR), HP mt44 Mobile Thin Client, HP mt44 Mobile Thin Client, HP t430 Thin Client, HP t430 Thin Client, HP t520 Flexible Thin Client, HP t520 Flexible Thin Client, HP t520 Flexible Thin Client (ENERGY STAR), HP t620 Flexible Thin Client, HP t620 Flexible Thin Client, HP t620 Flexible Thin Client (ENERGY STAR), HP t620 Flexible Thin Client Bundle, HP t620 PLUS Flexible Thin Client, HP t620 PLUS Flexible Thin Client, HP t620 PLUS Flexible Thin Client (ENERGY STAR), HP t628 Thin Client, HP t628 Thin Client, HP t628 Thin Client (ENERGY STAR), HP t630 Thin Client, HP t630 Thin Client, HP t630 Thin Client (ENERGY STAR), HP t730 Thin Client, HP t730 Thin Client, HP t730 Thin Client (ENERGY STAR)

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA06085126

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Ecuador