ID de documento: c05328006

Versión: 1

Aviso: HP Chromebook 11 - El panel táctil no funciona correctamente, requiere fuerza excesiva para activarse

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 09-Nov-2016

Última actualización : 11-Nov-2016

DESCRIPTION
El panel táctil presenta alguno de los siguientes comportamientos:
  • Se necesita presión excesiva o varios clics para activar el panel táctil
  • Hacer clic funciona de manera intermitente o no funciona, pero el toque funciona
  • No se puede hacer clic y arrastrar

ÁMBITO
La información incluida en este documento hace referencia a:
Equipos:
  • HP Chromebook 11 G3
  • HP Chromebook 11 G4
  • HP Chromebook 11 G4 EE
Sistemas operativos:
  • Google Chrome
RESOLUCIÓN
Actualice Chrome OS a la versión 54 o posterior (el 28 de octubre de 2016 la última versión era la 54).
Siga el enlace a continuación para obtener instrucciones sobre cómo actualizar el sistema operativo:

Hardware platforms affected : HP Chromebook 11 G3, HP Chromebook 11 G4, HP Chromebook 11 G4 EE

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA05324614

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Ecuador