SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

ID de documento: c03828150

Versión: 1

Portátiles HP EliteBook y ProBook: el protector de pantalla de burbujas en 3D se demora en las pantallas ampliadas

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 05-Jul-2013

Última actualización : 10-Jul-2013

DESCRIPTION
El protector de pantalla de burbujas en 3D se demora y funciona con lentitud. Esto ocurre cuando se utiliza el modo de pantalla extendida en dos monitores conectados mediante conectores DisplayPort.

sourceInformation

ÁMBITO
La información incluida en este documento es válida para los siguientes dispositivos:
Equipos:
  • Portátil HP EliteBook 2170p
  • Portátil HP EliteBook 2570p
  • Portátil HP EliteBook 2570p
  • Portátil HP EliteBook 8470p
  • Portátil HP EliteBook 8570p
  • Portátil HP EliteBook Folio 9470m
  • Portátil HP ProBook 2570p
  • Portátil HP ProBook 4440s
  • Portátil HP ProBook 4441s
  • Portátil HP ProBook 4540s
  • Portátil HP ProBook 4740s
  • Portátil HP ProBook 6470b
  • Portátil HP ProBook 6570b
RESOLUCIÓN
Este problema ocurre debido a la sobrecarga del dispositivo gráfico. Cambie a otro protector de pantalla, o bien cierre aplicaciones antes de activar el protector de pantalla de burbujas en 3D.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2170p Notebook PC, HP EliteBook 2570p Notebook PC, HP EliteBook 8470p Notebook PC, HP EliteBook 8570p Notebook PC, HP EliteBook Folio 9470m Notebook PC, HP ProBook 4440s Notebook PC, HP ProBook 4540s Notebook PC, HP ProBook 4740s Notebook PC, HP ProBook 6470b Notebook PC, HP ProBook 6570b Notebook PC

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA03813002

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País: Flag Ecuador