ID de documento: c03485185

Versión: 1

Portátiles HP: la distribución de teclado japonés cambia a inglés debido al softpaq QuickLaunch

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 10-Sep-2012

Última actualización : 14-Sep-2012

DESCRIPTION
Después de instalar sp49104.exe (barra de QuickLaunch v6.50.17.1) en Microsoft Windows XP, la distribución física de teclado japonés (106 teclas) cambia a la de un teclado inglés (101/102 teclas).

ÁMBITO
Estación de trabajo portátil HP EliteBook 8730w
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, haga lo siguiente:
1. Abra un documento nuevo en el Bloc de notas y, a continuación, copie y pegue el siguiente texto en el documento:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\i8042prt\Parameters]
"LayerDriver JPN"="kbd106.dll"
"LayerDriver KOR"="kbd101a.dll"
"OverrideKeyboardType"=dword:00000007
"OverrideKeyboardSubtype"=dword:00000002
"OverrideKeyboardIdentifier"="PCAT_106KEY"
2. Guarde el archivo como keyboard.reg. No utilice la extensión predeterminada .txt.
3. Haga doble clic en el archivo keyboard.reg para escribir los contenidos en el Registro de Windows.
4. Reinicie el portátil. La distribución del teclado se restaura de nuevo a japonés.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8730w Mobile Workstation

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows XP Professional Edition

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA03466332

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Ecuador