ID de documento: c02466404

Versión: 1

Portátiles HP: La partición de recuperación no se carga en Compaq 615

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 09-Aug-2010

Última actualización : 14-Aug-2010

DESCRIPTION
El portátil tiene una partición de recuperación pero no está configurada correctamente para la carga. Asimismo, si se pulsa F11 durante el inicio, aparece un mensaje de error que indica "Se ha producido un error en la selección de arranque porque no se puede acceder a un dispositivo necesario".

ÁMBITO
Portátil Compaq 615
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, descargue e instale Solución para HP Multi-Partition Recovery Manager.
Descripción del softpaq
Información
Descarga
Solución para HP Multi-Partition Recovery Manager
VERSIÓN: 1.00 REV: A
nota:
Es posible que se encuentre disponible una versión más reciente de este software. Verifique si hay controladores y software actualizados disponibles para su equipo en http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : Compaq 515 Notebook PC, Compaq 516 Notebook PC, Compaq 615 Notebook PC, HP Compaq 2230s Notebook PC, HP Compaq 6530b Notebook PC, HP Compaq 6730b Notebook PC, HP EliteBook 2530p Notebook PC, HP EliteBook 2730p Notebook PC, HP EliteBook 6930p Notebook PC, HP EliteBook 8730w Mobile Workstation, HP ProBook 5310m Notebook PC, HP ProBook 6445b Notebook PC, HP ProBook 6545b Notebook PC

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA02283991

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Ecuador