SUPPORT COMMUNICATION- NOTIFICACIÓN SOBRE CAMBIOS DE PRODUCTOS

ID de documento: c01881649

Versión: 1

Versión F.0E de actualización del BIOS del sistema de estación de trabajo móvil HP EliteBook 8730w

Fecha de publicación : 21-Sep-2009

Última actualización : 12-Oct-2009

DETAILS OF CHANGE
Esta actualización del BIOS del sistema corrige un problema por el que el audio del sistema quedaba deshabilitado por accidente tras la instalación del BIOS versión F.0C. Cuando esto sucedía, los usuarios tenían que restaurar valores predeterminados en la configuración del equipo para volver a habilitar el audio.

RAZÓN DEL CAMBIO
Implementar cambios en la sección de detalles de los cambios.
IMPACTO DEL CAMBIO
Ninguno
Componentes afectados:
Estación de trabajo portátil HP EliteBook 8730w

DATE OF CHANGE

Fecha de vigencia : 10-Aug-2009

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8730w Mobile Workstation

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Ecuador