Opsætningsvejledning til printer for: HP Photosmart D5400-printerserie

Brug for hjælp? Se en trin-for-trin-video, som viser dig, hvordan du pakker din printer ud, indsætter papir og installerer blækpatroner.

Registrer operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-bit)
Denne download inkluderer HP Photosmart-softwarepakke og driver. Hvis du kun ønsker printerdriver (uden Photosmart-softwarepakken), er den tilgængelig som en separat download med navnet "HP Photosmart Basic Driver".

Få adgang til HP Support-funktioner, herunder nem adgang til software og drivere, garantioplysninger og hjælp til fejlfinding. Se vores video for at lære mere.

Søg i vores Læringscenter

Land/område::