• Qualtricsikon

Opsætningsvejledning til printer for: HP Photosmart C5300 All-in-One-serie

Brug for hjælp? Se en trin-for-trin-video, som viser dig, hvordan du pakker din printer ud, indsætter papir og installerer blækpatroner.

Registrer operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-bit)
Denne download inkluderer HP Photosmart-softwarepakke og driver. Hvis du kun ønsker printerdriver (uden Photosmart-softwarepakken), er den tilgængelig som en separat download med navnet "HP Photosmart Basic Driver".

Få adgang til HP Support-funktioner, herunder nem adgang til software og drivere, garantioplysninger og hjælp til fejlfinding. Se vores video for at lære mere.

Brug for mere hjælp? Prøv en af vores supporttjenester

Besøg videobiblioteket
Besøg videobiblioteket

Få adgang til flere videoer med oplysninger om din printer.

Gå til videobiblioteket

Søg i vores Læringscenter

Land/område::