Opsætningsvejledning til printer for: HP Officejet Pro 3610 sort/hvid e-All-in-One-printerserien

Brug for hjælp? Se en trin-for-trin-video, som viser dig, hvordan du pakker din printer ud, indsætter papir og installerer blækpatroner.

Registrer operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-bit)
Den komplette programpakke med drivere er tiltænkt brugere, der vil have mere end blot en basisdriver.

Hvis du kun vil have driverne (uden den komplette softwarepakke), skal du hente Basisprinterdriver til HP Officejet.

Få adgang til HP Support-funktioner, herunder nem adgang til software og drivere, garantioplysninger og hjælp til fejlfinding. Se vores video for at lære mere.

Brug for mere hjælp? Prøv en af vores supporttjenester

Se HP Support videoer
Se HP Support videoer

Besøg HP kundesupports YouTube kanal for printervejledninger, hjælp og guider, udpakninger og meget mere.

Gå til YouTube.

Søg i vores Læringscenter

Land/område::