Opsætningsvejledning til printer for: HP Officejet 4400 All-in-One-printerserie - K410

Brug for hjælp? Se en trin-for-trin-video, som viser dig, hvordan du pakker din printer ud, indsætter papir og installerer blækpatroner.

Registrer operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-bit)
På grund af størrelsen af denne pakke anbefaler HP, at kunder med almindeligt 56k-modem bestiller softwaren på en cd på grund af den lange filoverførselstid (se siden Download af software og drivere, Cd-rom-bestillingsside).

Denne pakke indeholder softwarepakken og driveren til HP Officejet. Hvis du kun vil hente printerdriveren (uden Officejet-softwarepakken), kan du hente den som en separat fil ved navn "HP Officejet-basisdriver".

Få adgang til HP Support-funktioner, herunder nem adgang til software og drivere, garantioplysninger og hjælp til fejlfinding. Se vores video for at lære mere.

Brug for mere hjælp? Prøv en af vores supporttjenester

Se HP Support videoer
Se HP Support videoer

Besøg HP kundesupports YouTube kanal for printervejledninger, hjælp og guider, udpakninger og meget mere.

Gå til YouTube.

Søg i vores Læringscenter

Land/område::