Opsætningsvejledning til printer for: HP LaserJet Pro MFP M227 series

Registrer operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-bit)
Dette hjælpeprogram er beregnet til Microsoft Windows 32- og 64-bit-operativsystemer. Værktøjet kan bruges med en USB-forbindelse eller en netværksforbindelse. Sørg for at bruge det firmwareopdateringsværktøj, der er beregnet specifikt til din printermodel. Denne opdatering anbefales til HP LaserJet Pro MFP M227-serien og Ultra MFP M230-serien, som har en firmwareversion, der er ældre end den nævnte. Dette hjælpeprogram opdaterer printerens firmware til den nyeste version. Du kan finde firmwareversionen på siden Selvtest/Konfiguration, der kan udskrives via printerens rapportmenu.

Få adgang til HP Support-funktioner, herunder nem adgang til software og drivere, garantioplysninger og hjælp til fejlfinding. Se vores video for at lære mere.

Brug for mere hjælp? Prøv en af vores supporttjenester

Se HP Support videoer
Se HP Support videoer

Besøg HP kundesupports YouTube kanal for printervejledninger, hjælp og guider, udpakninger og meget mere.

Gå til YouTube.

Søg i vores Læringscenter

Land/område::