Opsætningsvejledning til printer for: HP LaserJet Pro M1132-multifunktionsprinterserie

Brug for hjælp? Se en trin-for-trin-video, som viser dig, hvordan du pakker din printer ud, indsætter papir og installerer tonerpatroner.

Registrer operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-bit)
Denne komplette softwareløsning er den samme løsning som den på cd'en, der fulgte med printeren.
BEMÆRK: På grund af denne overførsels størrelse anbefaler HP, at kunder med en opkaldsforbindelse bestiller softwaren på cd. Onlinebestilling er ikke muligt i alle lande.

Få adgang til HP Support-funktioner, herunder nem adgang til software og drivere, garantioplysninger og hjælp til fejlfinding. Se vores video for at lære mere.

Søg i vores Læringscenter

Land/område::