• Qualtricsikon

Opsætningsvejledning til printer for: HP LaserJet Pro M1132-multifunktionsprinterserie

Brug for hjælp? Se en trin-for-trin-video, som viser dig, hvordan du pakker din printer ud, indsætter papir og installerer tonerpatroner.

Registrer operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-bit)
Denne komplette softwareløsning er den samme løsning som den på cd'en, der fulgte med printeren.
BEMÆRK: På grund af denne overførsels størrelse anbefaler HP, at kunder med en opkaldsforbindelse bestiller softwaren på cd. Onlinebestilling er ikke muligt i alle lande.

Få adgang til HP Support-funktioner, herunder nem adgang til software og drivere, garantioplysninger og hjælp til fejlfinding. Se vores video for at lære mere.

Brug for mere hjælp? Prøv en af vores supporttjenester

Besøg videobiblioteket
Besøg videobiblioteket

Få adgang til flere videoer med oplysninger om din printer.

Gå til videobiblioteket

Søg i vores Læringscenter

Land/område::