• Qualtricsikon

Opsætningsvejledning til printer for: HP Deskjet portable Printer series

Brug for hjælp? Se en trin-for-trin-video, som viser dig, hvordan du pakker din printer ud, indsætter papir og installerer blækpatroner.

Vi kunne ikke registrere dit operativsystem. Vælg selv dit operativsystem her

Hvis dit operativsystem ikke er angivet, kan HP muligvis ikke yde support til dit produkt med dette operativsystem. Prøv en af vores fejlfindingstjenester, eller læs mere.: Jeg kan ikke se mit operativsystem

Få adgang til HP Support-funktioner, herunder nem adgang til software og drivere, garantioplysninger og hjælp til fejlfinding. Se vores video for at lære mere.

Søg i vores Læringscenter

Land/område::