• Qualtricsikon

Opsætningsvejledning til printer for: HP DeskJet Ink Advantage Ultra 4720 All-in-One-printerserien

Registrer operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-bit)

HP Smart vil hjælpe dig:

• Installation af printersoftware og-drivere
  • Opret forbindelse til Wi-Fi
  • Opret en HP-konto og Registrer din printer
  • Ilæg papir og Installer blæk-eller tonerpatroner
  • Tilmeld dig instant Ink
  • Udskriv fra en hvilken som helst enhed ved at installere HP Smart softwaren på alle enheder

* Der kan være begrænsninger. Kan ikke anvendes på alle lande/områder.

Få adgang til HP Support-funktioner, herunder nem adgang til software og drivere, garantioplysninger og hjælp til fejlfinding. Se vores video for at lære mere.

Brug for mere hjælp? Prøv en af vores supporttjenester

Besøg videobiblioteket
Besøg videobiblioteket

Få adgang til flere videoer med oplysninger om din printer.

Gå til videobiblioteket

Søg i vores Læringscenter

Land/område::