• Qualtricsikon

Opsætningsvejledning til printer for: HP Deskjet-blækpatron til Advantage All-in-One-printerserie - K209

Registrer operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-bit)
På grund af størrelsen af denne download, anbefaler HP, at kunder med almindeligt 56k-modem bestiller denne software på cd på grund af den lange downloadtid (tilgængelig fra siden Download af software og drivere, CD-ROM Order Page).

Denne download inkluderer HP Deskjet-softwarepakke og driver. Hvis du kun ønsker printerdriveren (uden Deskjet-softwarepakke), findes dne som separat download under navnet "HP Deskjet Basic Driver".

Få adgang til HP Support-funktioner, herunder nem adgang til software og drivere, garantioplysninger og hjælp til fejlfinding. Se vores video for at lære mere.

Brug for mere hjælp? Prøv en af vores supporttjenester

Besøg videobiblioteket
Besøg videobiblioteket

Få adgang til flere videoer med oplysninger om din printer.

Gå til videobiblioteket

Søg i vores Læringscenter

Land/område::