Opsætningsvejledning til printer for: HP Deskjet Ink Advantage 2510 All-in-One-printerserien

Brug for hjælp? Se en trin-for-trin-video, som viser dig, hvordan du pakker din printer ud, indsætter papir og installerer blækpatroner.

Registrer operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-bit)
Den komplette programpakke med drivere er tiltænkt brugere, der vil have mere end blot en basisdriver.

VIGTIGE OPLYSNINGER
  • Til Windows XP Starter Edition, Windows Vista Starter Edition og Windows 7 Starter Edition
    • Understøttes kun til USB
Hvis du kun vil have driverne (uden den komplette softwarepakke), findes den som en separat download med navnet Basisprinterdriver til HP Deskjet.

Få adgang til HP Support-funktioner, herunder nem adgang til software og drivere, garantioplysninger og hjælp til fejlfinding. Se vores video for at lære mere.

Brug for mere hjælp? Prøv en af vores supporttjenester

Se HP Support videoer
Se HP Support videoer

Besøg HP kundesupports YouTube kanal for printervejledninger, hjælp og guider, udpakninger og meget mere.

Gå til YouTube.

Søg i vores Læringscenter

Land/område::