• Qualtricsikon

Opsætningsvejledning til printer for: HP DeskJet Ink Advantage 2130 All-in-One-printerserie

Brug for hjælp? Se en trin-for-trin-video, som viser dig, hvordan du pakker din printer ud, indsætter papir og installerer blækpatroner.

Registrer operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-bit)

HP Smart vil hjælpe dig:

• Installation af printersoftware og-drivere
  • Opret forbindelse til Wi-Fi
  • Opret en HP-konto og Registrer din printer
  • Ilæg papir og Installer blæk-eller tonerpatroner
  • Tilmeld dig instant Ink
  • Udskriv fra en hvilken som helst enhed ved at installere HP Smart softwaren på alle enheder

* Der kan være begrænsninger. Kan ikke anvendes på alle lande/områder.

Få adgang til HP Support-funktioner, herunder nem adgang til software og drivere, garantioplysninger og hjælp til fejlfinding. Se vores video for at lære mere.

Brug for mere hjælp? Prøv en af vores supporttjenester

Se HP Support videoer
Se HP Support videoer

Besøg HP kundesupports YouTube kanal for printervejledninger, hjælp og guider, udpakninger og meget mere.

Gå til YouTube.

Søg i vores Læringscenter

Land/område::