Opsætningsvejledning til printer for: HP Deskjet F2100 All-in-One-printerserie

Brug for hjælp? Se en trin-for-trin-video, som viser dig, hvordan du pakker din printer ud, indsætter papir og installerer blækpatroner.

Registrer operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-bit)
Da denne fil er meget stor, anbefaler HP, at kunder med opkaldsmodem (56k) bestiller softwaren på cd på grund af den lange filoverførselstid. Onlinebestilling er ikke tilgængelig i alle lande.

Denne download indeholder HP Deskjet-softwarepakken (forbedrede funktioner til billedbehandling og produktfunktionalitet) og -driveren.

Få adgang til HP Support-funktioner, herunder nem adgang til software og drivere, garantioplysninger og hjælp til fejlfinding. Se vores video for at lære mere.

Brug for mere hjælp? Prøv en af vores supporttjenester

Se HP Support videoer
Se HP Support videoer

Besøg HP kundesupports YouTube kanal for printervejledninger, hjælp og guider, udpakninger og meget mere.

Gå til YouTube.

Søg i vores Læringscenter

Land/område::