HP Business-pc'er - Anvendelse af HP BIOS Configuration Utility til at indstille en bios-administratoradgangskode

Når der er oprettet en BIOS-brugerkonto ved den indledende opsætning af HP beskyttende værktøjer, kan du oprette en BIOS-administratorkonto ved hjælp af BiosConfigUtility.exe for at få administratoradgang til BIOS.

Opsætning af en BIOS-administratoradgangskode

For at konfigurere en BIOS-administratorkonto, skal du angive en BIOS-administratoradgangskode ved hjælp af HP BIOS Configuration Utility (BRP). Som BIOS-administrator kan du nulstille adgangskoderne for andre konti eller bruge Nulstil BIOS-sikkerhedsindstillinger til standardindstillinger til at fjerne alle konti og sikkerhedsoplysninger i TPM.

1. Download den nyeste version af HP Image Assistant fra webstedet HP Client Management Solutions .

2. Installer HP Image Assistant på en hvilken som helst computer. Det er ikke vigtigt at installere HP Image Assistant på målcomputeren eller at konfigurere HP Image Assistant.

3. Download den nyeste version af HP B SLUM FRA webstedet Client Management Solutions - HP BIOS Configuration Utility (BRP). Kopier den til destinationscomputeren, hvis det er relevant.

4. Søg efter kommandoprompt i Windows, og vælg derefter Kør som administrator for at åbne et kommandopromptvindue med administratortilladelser.

5. Naviger til HP BBAKKEns placering fra kommandopromptvinduet.

6. Udfør følgende kommando fra kommandopromptvinduet:

biosconfigutility /nspwd:"pwd"

Bemærk:

De skal bruges. Udskift pwd med en adgangskode, der overholder de computerens krav, der er oprettet i BIOS.

7. Når kommandoen er gennemført, viser HP BBAKKE meddelelsen Om, at opsætningsadgangskoden blev ændret. Afslut kommandopromptvinduet.

8. Genstart og tryk derefter på F10 for at åbne BIOS'en.

9. Når du bliver bedt om det, skal du vælge BIOS-administratorkontoen og derefter indtaste din valgte adgangskode.