HP-printere fungerer ikke efter opgradering til Windows 11

Efter opgradering til Windows 11 fungerer printeren ikke længere som forventet. Afinstaller og geninstaller printersoftwaren og driverne for at fortsætte med at bruge printeren.

1. I Windows skal du søge efter og åbne Søg efter opdateringer og derefter vente, mens Windows søger efter og automatisk installerer alle tilgængelige opdateringer.

• Hvis Windows fandt og installerede opdateringer, skal du sende et udskrifts- eller scanningsjob for at se, om problemet er løst. Hvis printeren fungerer korrekt, behøver du ikke fortsætte fejlfindingen.

• Hvis Windows ikke fandt nogen opdateringer, skal du fortsætte med disse trin.

2. Sluk for printeren.

3. Hvis du bruger HP Smart-appen, skal du fjerne printeren fra appen.

Åbn appen, højreklik på printerikonet, og klik derefter på Skjul printer.

Klik på Skjul printer i HP Smart-appen
  4. I Windows skal du søge efter og åbne Tilføj eller fjern programmer.

5. På listen over installerede programmer skal du finde navnet på din printer.

• Hvis navnet på din printer findes på listen, skal du klikke på Fjern og derefter følge anvisningerne.

Bemærk:

Hvis afinstallationen mislykkes, skal du bruge Program Install and Uninstall troubleshooter (på engelsk) og derefter prøve at afinstallere igen.

• Hvis din printers navn ikke findes på listen, skal du fortsætte med disse trin.

6. Hvis du bruger HP Smart-appen, skal du finde den på listen over programmer, klikke på Fjern og derefter følge anvisningerne.

7. Genstart computeren, og tænd for printeren.

8. I Windows skal du søge efter og åbne Printere og scannere og derefter finde navnet på din printer.

• Hvis din printer findes på listen, skal du vælge den og derefter klikke på Fjern enhed > Ja.

• Fortsæt til næste trin, hvis printeren ikke findes på listen.

9. Tryk på lyset Trådløs i printerens kontrolpanel .

• Hvis lyset Trådløs ikke blinker, er du færdig. Download og installer den nyeste version af software og drivere fra 123.hp.com.

• Fortsæt med disse trin, hvis lyset Trådløs blinker.

10. Gendan Wi-Fi-opsætningstilstand.

• Printere med et kontrolpanel for berøringsskærm: På kontrolpanelet skal du åbne menuen Trådløs eller Opsætning , vælge Netværksopsætning eller indstillinger, og derefter vælge Gendan netværksindstillinger.

• Printere uden et kontrolpanel for berøringsskærm: Brug knapperne på kontrolpanelet til at genoprette Wi-Fi-opsætningstilstand på din HP-printer.

11. Download og installer den nyeste version af software og drivere fra 123.hp.com.