MyHPSupport – Brugervejledning til virksomheder

MyHPSupport er et værktøj til erhvervsbrugere, hvor de kan indsende og spore supportsager.

Lovbestemt meddelelse

Garanti

De eneste garantier for HP-produkter og services er angivet i garantierklæringen, der følger med de pågældende produkter og services. Intet heri må tolkes som værende en yderligere garanti. HP er ikke ansvarlig for tekniske eller redaktionelle fejl og udeladelser heri.

Oplysningerne heri kan ændres uden varsel.

Signaturforklaring for begrænsede rettigheder

Fortrolig computersoftware. Gyldig licens fra HP kræves til besiddelse, brug eller kopiering. I overensstemmelse med FAR 12.211 og 12.212 (Federal Acquisition Regulation) licenseres kommerciel computersoftware, dokumentation til computersoftware og tekniske data til kommercielle produkter til den amerikanske regering under leverandørens almindelige kommercielle licensordning.

Bemærkninger om ophavsret

© Copyright 2023 HP Development Company, L.P.

Registrer til en MyHPSupport-virksomhedskonto

Bed om en invitation på mail til den nye portal fra din virksomhedsadministrator, eller gå til HP's supportwebsted og registrer dig til en ny MyHPSupport-virksomhedskonto.

1. Gå til HP Support, og klik derefter på Business Support i den sekundære navigation.

2. Klik på Registrer en konto.

3. På siden Registrering skal du vælge Virksomhedsbruger og derefter udfylde de påkrævede felter.

4. Klik på Registrer.

Klik på Registrer

Indløsning af portalinvitation - HPID

Trin til at fuldføre registreringsprocessen.

1. Tjek din e-mail for at få invitationsmail fra hpno-reply@hp.com. Hvis du ikke har modtaget en e-mail, skal du først tjekke din spam køre, eller kontakte din virksomhedsadministrator.

2. Klik på linket Gennemfør registrering i e-mailen for at åbne websiden med invitationskoden.

3. Første gang brugere skal oprette en HPID-konto ved at klikke på Har ikke en konto? Tilmeld dig.

Klik på tilmeldingslinket for at oprette et nyt HPID
  4. Udfyld formularen Opret konto, og klik derefter på Opret konto.

Oprettelse af en ny HP-konto
  5. Gå tilbage til din e-mailkonto for at åbne e-mailen med HP-kontobekræftelse med din verificeringskode.

6. Kopier verificeringskoden i e-mailmeddelelsen, indsæt koden i formularen Verificer e-mail-adresse, og klik derefter på Verificer for at gå til MyHPSupport portalen.

Angivelse af verificeringskoden for at fuldføre kontoopsætningen
  7. Bogmærke mycrm.support.hp.com til senere brug.

Indstillinger for sagsstyringsprofil

Følg disse trin for at oprette din profil.

1. Klik på Profil og indstillinger eller Rediger profil.

Klik på Profil og indstillinger eller Rediger profil
  2. Udfyld alle de påkrævede felter i afsnittet Min profil .

Bemærk:

Disse oplysninger gælder specifikt for oprettelse af supportsag, og felterne er udfyldt på forhånd i formularen til oprettelse af sag. De oplysninger, som er indtastet heri, kan ikke anvendes til din HP-logonkonto.

Udtagelse af alle de påkrævede felter
  3. Et personligt identifikationsnummer (pinkode) kan tildeles udvalgte kunder med supportaftale for at tillade særlig behandling af supportsager. Klik på rullemenuen i feltet PIN-kode for at vælge din PIN-kode. Hvis der findes ikke pinkode i rullemenuen, og du mener, at dette er en fejl, bedes du kontakte administratoren for din HP-konto.

Bemærk:

Sørg for at vælge den korrekte pinkode, når du indsender din sag. En forkert pinkode kan forsinke overdragelsen af din sag til den rette supportkonsulent.

4. Udfyld adressefelterne. Hvis din virksomhed har mere end én placering, skal du indtaste virksomhedens primære placering.

Bemærk:

Indstillingen Tilmeld eller Afmeld gælder kun for opdateringer af e-mailnotifikationer. Standardindstillingen er Tilmeld. Når du har valgt Tilmeld, modtager du e-mailnotifikationer om oprettelse og lukning af sagen.

Udtagelse af adressefelterne
  5. Klik på Vis profil for at gennemgå oplysningerne, når du har udfyldt alle de obligatoriske felter.

6. Når du har bekræftet oplysningerne, skal du klikke på Gem.

Bemærk:

Hvis knappen Gem er gråtonet eller ikke inaktiv, betyder det, at ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.

Hvis du ønsker at foretage ændringer af disse oplysninger i fremtiden, skal du klikke på Profil og indstillinger eller Rediger profil.

Gemte kontakter

Afsnittet Mine gemte kontakter giver dig mulighed at oprette og gemme en unik liste over kontakter. Du kan også få vist alle virksomhedskontakter.

Afsnittet Gemte kontakter
  1. I feltet Virksomhedskontakter skal du klikke på det navn, du vil tilføje til Mine gemte kontakter. Klik derefter på Føj til liste.

2. Hvis du ønsker at redigere eller fjerne en gemt kontakt, skal du fremhæve navnet og derefter klikke på Rediger kontakt eller Fjern gemt kontakt.

3. Hvis du vil tilføje en ny kontakt, skal du udfylde alle felter i Tilføj ny kontakt og derefter klikke på Tilføj kontakt.

Nye kontakter kan også tilføjes fra formularen til sagsoprettelse.

Opret en nyt sag

Trin til at oprette en ny supportsag i MyHPSupport.

1. Klik på Min erhvervssupport, vælg Opret en ny sag fra rullemenuen, og log derefter ind på din konto.

Hvis du allerede er logget på din konto, kan du klikke på Opret en ny sag på startsiden.

Valg af Opret en ny sag
  2. Brug en af følgende metoder til at oprette en ny sag:

• Indtast et produktserienummer.

• Indtast et supportaftale-id (SAID).

• Søg efter produktnavn (dette felt er beregnet til produkter uden serienumre, såsom Remote Graphics-software og HP Instant Ink).

Sådan sender du en ny sag
  3. Klik på Opret sag.

4. Udfyld alle felter i Sagsoprettelse.

Bemærk:

Hvis du har spørgsmål til et felt, skal du klikke på den blå cirkel med et hvidt spørgsmålstegn.

Udtagelse af alle felter til oprettelse af kabinet
  5. For at hjælpe bedre konsulenten, der er tildelt din sag, bedes du give en detaljeret oversigt over problemet og de fejlfindingstrin, du allerede har foretaget, samt overføre eventuelle supportfiler.

Bemærk:

Du kan overføre op til tre filer, hver på op til 2 MB, dvs. 6 MB alt. Understøttede filformater omfatter jpg, png, doc, docx, pdf, zip, gif, bmp, txt (logfiler) og xml.

6. Felterne med kontaktoplysninger er udfyldt på forhånd med data fra din profilside. Hvis du ønsker at ændre kontaktoplysningerne, skal du vælge Opret en ny kontakt i rullemenuen og udfylde de korrekte kontaktoplysninger. Oplysninger om indsenderen gemmes også i sagen.

Valg af Opret en ny kontakt
  7. Hvis du vil tilføje sekundære kontaktoplysninger, skal du klikke på fanen Alternative kontaktoplysninger.

Klik på fanen Alternative kontaktoplysninger
  8. Sørg for, at kontaktoplysningerne er korrekte. Hvis du ønsker at ændre det på forhånd udfyldte felt Fysisk adresse for udstyr, skal du vælge den relevante placering i rullemenuen eller overskrive adressefelterne med korrekt adresse og virksomhedsnavn.

Sørg for, at kontaktoplysningerne er korrekte
  9. Et personligt identifikationsnummer (pinkode) kan tildeles udvalgte kunder med supportaftale for at tillade særlig behandling af supportsager. Klik på rullemenuen for at vælge din pinkode i feltet Pinkode.

Klik på rullemenuen i PIN-feltet for at vælge din PIN-kode
  10. Bekræft leveringsadressen for dele, og send derefter kabinettene.

• Hvis leveringsadressen for delene er den samme som udstyrets fysiske adresse, skal du klikke på Send sag.

• Hvis delene skal sendes til en anden adresse, skal du klikke på Indtast ny leveringsadresse til forsendelse af dele, udfylde den nye adresse og derefter klikke på Send sag.

Påfyldning af leveringsadresse for del

Der vises en bekræftelsesside med sags-id og andre sagsoplysninger.

Siden Kabinet blev gennemført

Find en eksisterende sag, og se oplysninger

Trin til at finde en eksisterende sag og få vist oplysninger i MyHPSupport.

1. Klik på Min erhvervssupport, vælg Se/opdater en sag, og log derefter ind på din konto.

Hvis du allerede er logget på din konto, kan du klikke på Se/opdater en sag på startsiden.

Valg af Find en eksisterende sag
  2. Indtast sags-id, og klik derefter på, , eller klik på fanen Ud fra websted/produkt. Indtast herefter produktets serienummer, og klik på Søg efter sag.

Kun sager, som er indsendt af kontoejeren, vises.

Bemærk:

Hvis du søger ud fra produktserienummer, vises alle sager for det pågældende produkt i listen med søgeresultater.

Indtast kabinet-id'et, og klik derefter på Gå

Du kan også klikke på fanen Ud fra websted/produkt, indtaste produktserienummer, sags-id, eller få vist alle sager for det valgte websted.

Klik på fanen ByTast/produkt
  3. Klik på kabinet-id'et.

Sagsoplysningerne vises.

Klik på kabinet-id'et
  4. Hvis du ønsker at få vist flere sagsoplysninger, skal du klikke på Vis alle, og derefter klikke på Sagshistorik, Dele og service, Sagsoplysninger eller Placeringsoplysninger for kontakt og udstyr.

Handlinger på en sag

Trin for at foretage handlinger for en sag.

Klik på rullemenuen Opdater denne sag , Vælg en handling, og klik derefter på Fortsæt.

Opdatering af en sag

Vis, sortering og rapportoversigter

Trin til at få vist, sortere og rapportere kabinetlister.

Følgende sagsoplysninger er tilgængelig med det samme for dig, så snart du logger på din konto:

• Seneste sager: Viser alle sager, der er oprettet til denne konto

• Seneste chats: Viser alle chats, der er oprettet til denne konto

• Ud fra virksomhed: Viser alle sager, der er oprettet for alle websteder, der er tilknyttet virksomheden

• Tilfælde efter websted/produkt: se og søg i kabinetter efter produktets serienummer

• Seneste servicebestillinger: Viser alle servicebestillinger, der er oprettet for denne konto

• Seneste bestillinger af del: Viser alle bestillinger af dele, som er oprettet for denne konto

• Indsendt af mig: Viser alle sager, som er indsendt af den aktuelle bruger

• Mine foretrukne sager: Viser alle sager, som er markeret som favoritter af den aktuelle bruger

Bemærk:

Afkrydsningsfeltet Vis sager, der kun er oprettet af mig kan bruges til alle visninger og vil begrænse visningen til de sager, som er oprettet af den aktuelle bruger.

Sådan finder du et eksisterende kabinet
  1. Hvis du ønsker at sortere (henholdsvis stigende eller faldende) sager, skal du klikke på overskriften for hver kolonne.

Sortering af kabinetter
  2. Hvis du vil oprette en rapport fra Mine visninger, skal du klikke på Eksporter til Excel.

Klik på Eksporter til Excel

Rapporten downloads, og filen vises i bunden af internetbrowseren.

Download af rapporten
  3. Klik på filen for at åbne regnearket, og gem derefter filen til den ønskede placering.

Kontrakter og garanti

Trin til visning og redigering af kontrakter og garanti.

1. Klik på Kontrakter og garantier.

Klikke på Kontrakter og garanti

Skærmbilledet Mine kontrakter og garantier vises.

2. På skærmbilledet Mine kontrakter og garantier kan du se serviceaftaler (aftaler), udvidet garanti (CarePacks) og producentens garanti (basisgarantier).

Visning af kontrakter og garanti
  3. For at fjerne en garanti skal du højreklikke på den tilsvarende række og derefter vælge Slet i rullemenuen.

Vælge Slet
Bemærk:

Du må ikke slette virksomhedskontrakter og garantier, medmindre du er blevet bedt om det af den relevante person i virksomhed. Sletning af virksomhedskontrakter og garantier sletter dem for hele virksomheden.

Virksomhedens administratorfunktionalitet

Virksomhedskonti konfigureres oprindeligt af HP Inc. For at anmode om en administratorroll skal du kontakte HP – se siden Med hjælp for at finde ud af, hvordan.

Klik på Profil og indstillinger.

Klik på Profil og indstillinger

Alle virksomhedskonti skal have mindst én virksomhedsadministrator med følgende egenskaber:

• Få vist og ændre webstedsadresser

• Tilføje nye brugere

• Give nye eller eksisterende brugere administratoregenskaber

• Aktivere eller deaktivere brugere

• Overførsel af flere websupportsager, kontrakter og garantier ad gangen