HP printere - Udskrivning med Samsung udskrivningstjeneste

Samsung Print Service Plugin gør det muligt at udskrive fra din Android-enhed til din HP-printer via et Wi-Fi-netværk eller ved hjælp af Wi-Fi Direct-forbindelse til Wi-Fi Direct-understøttede printere.

Kontroller kravene

Før du installerer Samsung Print Service Plugin, skal du kontrollere, at din printer og Android-enhed opfylder følgende krav:

• Printeren er konfigureret og fungerer korrekt.

• Printeren er tilsluttet det samme trådløse netværk som din Android-enhed, eller Wi-Fi Direct er aktiveret på din printer og din Android-enhed.

• Android-enheden har Android 4.0 eller senere installeret.

Installér og aktivér Samsung Print Service Plugin

Installer eller opdater Samsung Print Service Plugin fra Google Play Butik på din Android-enhed, og tænd derefter for plugin'en.

Bemærk:

Menuer, ikoner og placeringen af udskriftsindstillingerne kan variere afhængigt af Android-version og producenten af enheden.

1. Installer (eller opdater) Samsung Print Service Plugin.

2. Når installationen eller opdateringen er færdig, skal du vælge en af følgende metoder for at aktivere Samsung Print Service Plugin.

• For en installation: Stryg nedad fra toppen af Android-enheden for at få vist meddelelses dashboardet, find Samsung Print Service Plugin, og tryk derefter på tryk for at aktivere meddelelse.

Installation af Samsung Print Service Plugin
    • For en opdatering: Gør følgende.

1. Tryk på Indstillinger, tryk på Flere, Flere netværk, Flere indstillinger eller NFC og deling, og tryk derefter på Udskriv eller Udskrivning.

2. Tryk på Samsung Print Service Plugin, og tænd derefter igen.

3. Sluk eventuelle andre print service plugin, hvis det er nødvendigt.

Din Android-enhed er nu klar til at udskrive ved hjælp af Samsung Print Service Plugin.

Udskriv med Samsung Print Service Plugin

Udskriv fotos, dokumenter, emails og websider fra din Android-enhed.

Bemærk:

Menuer, ikoner og placeringen af udskriftsindstillingerne kan variere afhængigt af Android-version og producenten af enheden.

1. Åbn det element, du vil udskrive, tryk på menuikonet , og tryk derefter på Udskriv.

Skærmbilledet Vis udskrift vises.

2. Tryk på pil ned for at få vist printerlisten.

Tryk på pil ned for at se printerlisten
  3. Vælg din printer.

• Sådan udskrives via et netværk: Vælg HP [din printers modelnavn] på listen over tilgængelige printere.

• Sådan udskriver du via Wi-Fi Direct: Vælg DIRECT-xx-HP [din printers modelnavn] på listen over tilgængelige printere.

Sådan vælges printeren

Billedtekst

Beskrivelse

1.

Netværksforbindelse

2.

Wi-Fi Direct-forbindelse

4. Tryk på pil ned for at ændre de ønskede udskriftsindstillinger, og tryk derefter på ikonet Udskriv.

Tryk på pil ned, og udskriv derefter ikonet Udskriv

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.