Printere fra HP - Scan med HP Scan and Capture (Windows)

Installer HP Scan og optag for at scanne, redigere og dele elementer med en Windows-computer.

Bemærk:

Fra 1. maj 2024 er appen HP Scan and Capture ikke længere tilgængelig (nedlagt) i Microsoft Store, og HP frigiver ikke yderligere appopdateringer. Du kan også downloade HP Smart fra Microsoft Store. For mere information om, hvordan du konfigurerer din printer ved hjælp af HP Smart-appen, skal du gå til HP-printeropsætning (HP Smart-app).

1. Hvis du ikke har konfigureret printeren med fuldfunktionsdriverne, skal du gå for at 123.hp.com/setup downloade og installere driverne.

2. Gå til HP Scan and Capture (på engelsk) på computeren for at installere appen fra Microsoft Store.

3. Når appen installeres, skal du klikke på Start eller Åbn.

4. Klik på Indstillinger, hvis du bliver bedt om at vælge en enhed. Ellers skal du klikke på menuikonetog derefter klikke på Indstillinger.

5. Klik på Vælg enhed, og klik derefter på din printer eller dit kamera.

Valg af computerens kamera i HP Scan and Capture-app'en
  6. Klargør det emne, der skal scannes.

• Printerscanning: Placer originalen på printerens scannerglasplade (dokumenter eller fotos) eller i den automatiske dokumentføder (kun dokumenter).

• Kamerascanning: Placer originalen på en plan, godt oplyst overflade, så computerens kamera kan tage et klart billede.

7. Klik på Dokumentscanningsindstillinger eller Fotoscanningsindstillinger for at ændre eventuelle scanningsindstillinger, og klik derefter på pil tilbage.

8. Klik udenfor menuen Indstillinger, og klik derefter på Optage dokumenter eller Optage fotos.

9. Juster kanterne, hvis du ønsker det, og klik derefter på Færdig.

10. Gem eller del scanningen.

• Gem: Klik på ikonet Gem, og vælg derefter placeringen, hvor du vil gemme filen.

• Del: Klik på menuikonet, del derefter, og vælg derefter det program, du vil bruge til at dele dokumentet eller billedet.