HP pc'er - Blokere for pop op-vinduer eller reklamer

Når du surfer på internettet, støder du måske på pop-ups, der kan blive distraheret eller generende. Der er et par ting, som du kan gøre for at undgå pop op-reklamer.

Et pop op-vindue er et lille webbrowservindue, der vises oven på det websted, du ser. Pop-up-vinduer åbnes ofte, så snart du besøger et websted og som regel er aktiveret.

Webbrowsere har funktioner, der kaldes pop-up-blokeringer, som kan forhindre pop-up-vinduer i at blive vist. I de fleste pop op-blokeringsprogrammer kan du vælge det niveau af filtrering, du ønsker, vælge, hvilke pop op-programmer du ønsker skal vises, og build en blocklist med dem, du ikke ønsker.

Nogle programmer gør det muligt at importere blokeringer fra andre brugere. De stærkeste filtre blokerer ydermere formularer for web-reklamer, såsom banner-reklamer og tilbyder beskyttelse mod påtrængende spyware-downloads, der bruges til at spore webstedsbesøgende. Udvidet filtrering kan gøre din surfing langsommere.

Nogle internetudbydere (ISP'er) leverer software, der kan bruges til at deaktivere pop op-vinduer. Kontakt din internetudbyder vedrørende tilgængelighed.