Pc'er fra HP - Sikkerhedskopier dine filer (Windows 11, 10)

Sikkerhedskopiering af vigtig software og data til et eksternt drev, en online ressource eller en ekstern placering anbefales. Det giver et ekstra lag af databeskyttelse, så du får en nemmere gendannelsestid, hvis det er nødvendigt.

For computere til virksomheds brug skal du kontakte din virksomheds IT-afdeling eller din lokale IT-tjeneste for andre sikkerhedskopieringsløsninger.