• Oplysning

• Feedback

HP-pc'er til erhvervsbrug – Meddelelse om udløb af support for HP BIOS Configuration Utility (juni 2022)

HP trækker HP BIOS Configuration Utility (HP BCU) tilbage i juni 2022. Der leveres ingen erstatning. Du kan stadig bruge F10 til at åbne BIOS.

Brug HP Client Management Script Library, når du vil administrere HP BIOS. For mere information om HP Client Management Script Library, gå til https://developers.hp.com/hp-client-management/doc/client-management-script-library.

Hvad ændrer sig?

HP BCU vil blive trukket tilbage og vil ikke længere være understøttet på kommercielle stationære og bærbare computere, herunder HP Healthcare Edition-pc'er, Education E-edition-produkter, workstations og RPOS-platforme.

Indhold om HP BIOS Configuration Utility fjernes fra de berørte produktsikkerhedssider, aktiver og websider.

Kan jeg fortsætte med at bruge HP BIOS Configuration Utility?

Ja, HP BCU vil fortsat fungere for ældre produkter, der er lanceret før april 2022. HP BIOS Configuration Utility bliver ikke testet med nye produkter, som lanceres efter marts 2022.