Uventet fejl under HP Easy Start-printeropsætning (Windows)

Mens du bruger HP Easy Start til at konfigurere printeren i Windows, vises meddelelsen Der opstod en uventet fejl, og vi kan ikke fuldføre printeropsætningen nu, efter forsøgt på at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

Eksempel på meddelelsen Der opstod en uventet fejl, og vi kan ikke fuldføre printeropsætningen nu i HP Easy Start

For at løse problemet skal du bruge HP Smart-appen til at oprette forbindelse til printeren og sætte den op.

1. I Windows skal du klikke på Afslut opsætning for at lukke HP Easy Start og derefter downloade HP Smart-appen.

Bemærk:

Afbryd forbindelsen til et virtuelt, privat netværk (VPN), inden du downloader.

• Windows (undtagen 7): Gå til HP Smart – Microsoft Store (på engelsk) på computeren for at downloade appen.

• Windows 7: På en Android- eller iOS-enhed skal du gå til123.hp.com for at downloade appen.

2. Åbn HP Smart-appen, og log derefter på eller opret en HP Smart-konto. Der kræves en konto for at få adgang til alle printerfunktioner.

3. Klik på Afbryd installationen eller plustegnet, og vent derefter på, at appen finder din printer.

• Windows (undtagen 7): Hvis appen finder printeren, skal du vælge den og derefter følge vejledningen for at fuldføre opsætningen. Din printer er klar til brug.

• Windows 7: Hvis appen finder printeren, skal du vælge den og derefter fuldføre printeropsætningen på din mobilenhed. På computeren skal du åbne HP Easy Start igen for at fuldføre printeropsætningen i Windows.

• Alle Windows: Hvis din printer ikke bliver fundet, skal du fortsætte med disse trin.

4. Gendan Wi-Fi-opsætningstilstand.

• De fleste printere med berøringsskærm eller menu: Åbn menuen Trådløs eller Opsætning, og vælg Netværksopsætning eller Indstillinger, og vælg derefter Gendan netværksindstillinger.

• Printere uden berøringsskærm eller menu: Gå til Gendan Wi-Fi-opsætningstilstand på din HP-printer for at gendanne standardindstillingerne ved at trykke på knapperne på din printer.

5. Inden for 2 timer skal du bruge HP Smart-appen til at sætte printeren op.

6. I Windows 7 skal du åbne HP Easy Start igen på din computer og derefter sætte printeren op.

Printeren er klar til brug. Hvis du vil have flere oplysninger om brug af HP Smart-appen, skal du gå til HP-printeropsætning (HP Smart-app).