• Oplysning

• Feedback

HP-printere - Windows-versioner understøttes ikke længere af HP-software og -drivere

Når Microsoft stopper softwaresupport til en Windows-version, stopper HP med at levere software- og driveropdateringer. HP anbefaler, at du opdaterer din computer til den seneste version af Windows, før du forsøger at installere de seneste printerdrivere fra HP. Se den følgende tabel for at få flere oplysninger.

Afslutning af supportoplysninger

Windows-version

Slut med support

Detaljer

Windows Server 2012

Windows Server 2012 R2

Ikke relevant

Software og drivere understøttes eller leveres ikke til HP-printere, som er frigivet efter den 1. oktober 2022.

Bemærk:

Software og drivere leveres og understøttes til HP-printere, der er udgivet før 1. oktober 2022.

Windows Server 2008

Windows Server 2008 R2

14. januar 2020

10. januar 2023 (ESU)

Software og drivere understøttes eller leveres ikke til HP-printere, som er frigivet efter den 1. november 2022.

Eksisterende software og drivere opdateres eller understøttes ikke til HP-printere, som er udgivet før 1. november 2022.

Windows 8.1

10. januar 2023

Windows 8

12. januar 2016

Windows 7

14. januar 2020

10. januar 2023 (ESU)

• For de fleste HP-printere skal du gå til 123.hp.com for at downloade HP Smart-appen (på stationære eller mobile) eller de seneste drivere.

• For HP Enterprise og styrede printere skal du gå til Download af software og drivere fra HP for at downloade de seneste drivere.